Новини Харків

У Куп’янську внаслідок дронової атаки Росії загинув поліцейський

Російський FPV-дрон атакував службовий автомобіль.

У результаті дронової атаки ворога на Харківщині під час несення служби загинув поліцейський Олександр Попович.

31 серпня близько 19:30 у Куп’янську російський FPV-дрон атакував службовий автомобіль, у якому перебували троє поліцейських. Всі вони зазнали осколкових поранень та були госпіталізовані. Попри зусилля лікарів, життя Олександра обірвалося, повідомили в пресслужбі Нацполіції Харківщини. 

“Напередодні в Куп’янську ворожий росіяни дроном влучили в поліцейську машину, всередині були троє наших колег. Вони були на завданні – патрулювали території та охороняли місто. Від влучання в автомобілі пробило дах, всі, хто був всередині, отримали осколкові поранення. Олександр Попович помер в лікарні, двоє його колег під наглядом медиків. Лікарі борються за їх життя. Бажаю сил та якнайшвидшого одужання”, — написав начальник слідчого управління Сергій Болвінов.

Авітвку поліцейських атакував дрон. Фото: Сергій Болвінов/Facebook

Капітан поліції Олександр Попович служив старшим інспектором роти № 2 батальйону № 1 полку поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Харківській області.

“Близько 20 років свого життя Олександр Попович служив в органах внутрішніх справ, служив українському народові. Під час повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну виконував свої професійні обов’язки, долучався до гуманітарних місій в одному з найнебезпечніших районів Харківської області”, — йдеться в повідомленні. 

Олександру Поповичу було 44 роки. В нього залишились мати, дружина, син та донька.

Як писав UA-NEWS.in.ua, ракетні удари по Будах: загинули рятувальник і поліцейський, постраждали 25 осіб. Після прибуття служб росармія повторно вдарила ракетою поблизу залізничного вокзалу.

Автор: Марія Мирошниченко

Джерело

Інше в категорії