Новини Харків

У Харківській області ввели аварійні відключення світла

Додаткові обмеження діють у столиці та одинадцяти областях.

На Харківщині застосовують і аварійні, і погодинні знеструмлення.

Удень 29 серпня національна енергетична компанія “Укренерго” застосувала аварійні відключення світла у Києві та одинадцяти областях: Харківській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Житомирській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій, Сумській, Полтавській і частково Донецькій областях.

“Попередні графіки відключень у вказаних регіонах тимчасово не діють. Про скасування аварійних відключень буде повідомлено додатково”, — зазначили в “Укренерго”.

Проте як повідомили у компанії “Харківобленерго”, на Харківщині наразі діють і аварійні відключення електрики, і графік погодинних відключень.

“У зв’язку зі складною ситуацією в Об’єднаній енергосистемі України енергетики вимушені вводити додаткові обмеження електропостачання. Станом на зараз у Харківській області одночасно застосовуються графіки погодинних та аварійних відключень. Звертаємо вашу увагу на те, що через це тривалість відключень може збільшуватися”, — розповіли у “Харківобленерго”.

Знайти свою чергу у погодинному графіку можна тут. Згідно з погодинними графіками, знеструмлення можуть тривати 6-9 годин на добу.

Як уточнили UA-NEWS.in.ua у компанії “Харківобленерго”, у Харкові вже усунули пошкодження, які виникли через нічні обстріли. Абоненти заживлені.

Нагадаємо, уночі у кількох районах Харкова вимкнули електроенергію. Це сталося після російських ударів (не по Харкову).

Автор: Ганна Ткаченко

Джерело

Інше в категорії