Новини Дніпро

У Кривому Розі знайшли мертвим ексгендиректора ЦГЗК Дмитра Шевчика

8 жовтня e Кривому Розі знайшли мертвим екскандидата на посаду міського голови та колишнього гендиректора Центрального гірничо-збагачувального комбінату Дмитра Шевчика.

У Кривому Розі знайшли мертвим ексгендиректора ЦГЗК Дмитра Шевчика

У місцевому Telegram-каналі повідомляється, що зброя, знайдена на місці загибелі Дмитра Шевчика, зареєстрована на ньому. Попередньо, екскандидат у мери Кривого Рогу міг застрелитися з неї на турбазі в Кудашівці.

У Кривому Розі знайшли мертвим ексгендиректора ЦГЗК Дмитра Шевчика

Нагадаємо, що Дмитро Шевчик народився 13 липня 1977 року. У 1999 році закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю “Маркетинг”, кваліфікація – економіст.

У 2015 році Шевчика обрали депутатом Дніпропетровської обласної ради від партії “Опозиційний блок”. Він був членом постійної комісії облради з питань підприємництва, переробної промисловості, торгівельного та побутового обслуговування.
Працював на посаді генерального директора Центрального гірничо-збагачувального комбінату.
На місцевих виборах 2020 року Дмитро балотувався на посаду міського голови Кривого Рогу від партії “Слуга народу”. За результатами голосування у першому турі посів друге місце та набрав 25,94% голосів. Його конкурентом був чинний міський голова Юрій Вілкул, який набрав 44,96% голосів.

Інше в категорії