Новини Чернівці

У Чернівцях помер підполковник-артилерист, викладач кафедри військової підготовки ЧНУ

У Чернівцях помер підполковник-артилерист, викладач кафедри військової підготовки ЧНУ

13 жовтня відійшов у вічність Козлов Олександр Іванович – викладач кафедри військової підготовки, підполковник у відставці.

Про це повідомляє Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.

Олександр Іванович народився 31 березня 1951 року у місті Чечерськ, республіки Білорусь. У 1974 році закінчив Сумське вище артилерійське училище імені М.В. Фрунзе. Військову службу проходив на посадах командира артилерійського взводу, батареї; начальника штабу реактивного дивізіону; командира реактивного дивізіону; командира окремого протитанкового дивізіону. Був відзначений державними та відомчими нагородами.

З 2002 року працював на кафедрі військової підготовки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича на посадах викладача, старшого викладача, голови предметно-методичної комісії. Відзначався високим професіоналізмом при викладанні навчальних дисциплін студентам, людяністю, чуйністю, користувався беззаперечним авторитетом серед викладачів та студентів.

Спільнота Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним і близьким Олександра Івановича.

Поховання відбудеться 16 жовтня 2024 року о 16:00 на Годилівському кладовищі сектор №49 “Б”.

Інше в категорії