Новини Чернівці

На Сумщині пожежники упродовж доби п’ять разів ліквідовували загоряння на відкритих територіях (ВІДЕО)

На Сумщині пожежники упродовж доби п’ять разів ліквідовували загоряння на відкритих територіях (ВІДЕО)

25 липня рятувальники залучалися для приборкання пожеж на відкритих територіях в населених пунктах Охтирського, Роменського та Конотопського районів.

Завдяки оперативним діям співробітників ДСНС дані загоряння не переросли у масштабні. А на Роменщині в с. Анастасіївка, під час ліквідації пожежі, рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної команди відвернули небезпеку знищення вогнем від поруч розташованої будівлю приватного домоволодіння.

Всього на гасіння всіх цих пожеж залучався 21 чоловік особового складу та 5 одиниць спеціальної техніки ДСНС України, 2 працівника та 1 автомобіль місцевої пожежної команди.

Застерігаємо, на Сумщині діє найвищий 5-й клас пожежної небезпеки! За таких умов найменше загоряння може призвести до масштабної пожежі. Шановні громадяни, закликаємо вас бути обережними з вогнем, у жодному разі не спалювати суху рослинність, як на присадибних ділянках, так і на відкритих територіях. Пам’ятайте, такі пожежі призводять до загибелі тварин, рослин, забруднення атмосфери та несуть небезпеку для здоров’я людини, а найстрашніше – вогонь може не лише знищити майно, а й забрати життя!

Інше в категорії