Новини Чернгів

Хотів нашкодити власнику: на Чернігівщині п’яний чоловік «замінував» сільский магазин

Співробітники Ніжинського районного управління поліції оперативно встановили та затримали чоловіка, який здійснив неправдиве повідомлення на спецлінію «102» про те, що у сільському магазині закладено міну.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

В результаті перевірки інформація не підтвердилась. В ході огляду магазину поліцейські не виявили жодних вибухонебезпечних предметів.

Поліція встановила особу підозрюваного, ним виявився 27-річний мешканець Ніжинського району. Він перебував у конфлікті з власником закладу торгівлі. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вирішив нашкодити підприємцю і здійснив повідомлення про закладену в магазині міну. Насправді жодних вибухонебезпечних предметів у нього при собі не було.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури повідомив зловмиснику про підозру за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху). Такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Источник

Інше в категорії