Новини Черкаси

Як правильно вибрати чохол на айфон: інструкція з вибору

Як правильно вибрати чохол на айфон: інструкція з вибору

Сьогодні вибір чохлів на айфони справді нескінченний. Різновидів та брендів, якими заповнені прилавки магазинів, сила-силенна. Силіконові, пластикові, шкіряні, прозорі чи чохли-книжечки – їхня кількість просто вражає. Обираючи телефон, завжди слід подумати про захист, проте інколи це зробити не так просто, і пересічний покупець просто-напросто купує перший ліпший чохол. Обираючи в сліпу захист для свого телефона, ви не тільки можете купити незручний чохол, а й взяти такий, що викликатиме перегрів телефону. Ми вирішили розповісти про основні матеріали чохлів на айфони –  https://icoola.ua/chohly-dlya-iphone/ їх недоліки і переваги.

Силіконові чохли

Матеріал силіконових чохлів є екологічним, що вже тішить. Справа в тому, що на відміну від пластикових аналогів, силікон не розпадається на мікропластик. Тож саме чохли з силікону є безпечними для навколишнього середовища. Вони поділяються на:

  1. Прозорі силіконові чохли;

  2. Кольорові силіконові чохли;

  3. Apple Silicone Case;

Практично 60% покупців при покупці будь-якого кольорового телефону бажають мати в своєму арсеналі прозорий чохол. Це логічно, адже яскравий телефон хочеться показувати оточуючим, та й самому час від часу тішити око яскравим гаджетом. Великий плюс прозорого чохла – його ціна, яка варіюється у різних магазинах від 99 до 199 грн. Мінус – він може легко забруднитися чи пошкодитися. Окрім звичайних прозорих чохлів звісно що на ринку різні бренди і серед всіх брендів велику роль відіграє компанія WiWU, що виготовляє високоякісні надміцні прозорі чохли з підтримкою MagSafe.

Кольорові силіконові чохли – приємні на дотик, недорогі та дуже красиві. Саме їх на ринку найбільше. Коштують від 199 до 399 грн та служать протягом 6-7 місяців (залежить від інтенсивності користування).

Apple Silicone Case – найвитриваліші з серії силіконових чохлів. Мають підтримку MagSafe. Виконані з використанням високоякісних матеріалів та можуть прослужити від 1 до 1,5 року. 

Шкіряні чохли

Саме шкіряні чохли мають найбільш приємні тактильні відчуття. Ці аксесуари не збирають пил і дуже довговічні у використанні. Зазвичай захисні аксесуари зі шкіри купують ділові люди, які віддають перевагу офіційному стилю одягу.

У цього чохла є два великих мінуси. Очищувати його звичайною водою чи засобами на основі спирту не завжди гарна ідея, адже це призводить до швидкого старіння чохла. Інший мінус – якщо ви зустрінете представника Greenpeace, то можете вислухати цілу лекцію про те, наскільки негуманно використовувати такого типу чохли.

Чохол-книжечка

Багато людей вважають, що чохли-книжечки виглядають старомодно і підходять лише для людей похилого віку. Це помилкове уявлення, яке сформувалося в нашій свідомості, адже в дитинстві ми часто бачили їх у руках дорослих, які користувалися такими аксесуарами. Проте сьогодні чохли-книжечки знову набирають популярності завдяки своєму практичному дизайну, який не тільки захищає телефон, але й може мати функціональні відділення для карток і готівки.

Також цей вид захисних аксесуарів захищає екран телефону від подряпин, тож власнику не потрібно кожних кілька місяців змінювати захисне скло. Чохол-книжечку також можна використати, як підставку для перегляду відео.

Останній і доволі спірний аргумент на користь чохлів-книжечок — це те, що вони закривають екран. Як ми знаємо з характеристик iPhone, всі вони мають певний показник SAR (електромагнітне випромінювання). Тримання смартфона у кишені постійно піддає вас радіації в тій чи іншій мірі. Чохол-книжечка закриває екран, тим самим зменшуючи рівень впливу SAR на організм.

 Якщо ви шукаєте варіанти чохлів для айфонів, ми рекомендуємо розглянути саме останній варіант, адже зручність у використанні, безпека та відсутність захисного скла – значно збільшує переваги чохлів-книжечок перед іншими захисними аксесуарами.

Інше в категорії