Новини волейболу

Дніпро розгромно поступився у гостях польському Анвілу у 1-му турі Кубка Європи ФІБА

Українська команда була слабшою за господарів у кожній з чвертей

Дніпро розгромно поступився у гостях польському Анвілу у 1-му турі Кубка Європи ФІБА

Анвил – Днепр. Фото – fbu.ua

Чемпіон України Дніпро невдало стартував у груповому етапі Кубка Європи ФІБА – з великої виїзної поразки від польського Анвіла з рахунком 71:114.

Матч проходив у польському Влоцлавеку. Господарі майданчика були впевнено сильніші за суперника в кожній з чвертей, поховавши всю інтригу вже до великої перерви (60:38). Лише третю чверть підопічні Володимира Коваля провели на рівних із суперником.

Найрезультативнішим гравцем у складі української команди став її новачок Олександр Мішула – захисник, який був дозаявлений на Кубок Європи лише позавчора, і лише напередодні поєдинку приєднався до команди.

Нагадаємо, Дніпро поступився румунській Констанці у плей-офф кваліфікації Кубка Європи за сумою двох матчів. Проте різниця «-11» дозволила українській команді стати однією з трьох (разом із бельгійським Шарлеруа та словацькою Превідзою) «лакі-лузерів».

Українська команда потрапила до групи D, де її суперниками, окрім Анвіла, стали Сассарі (Італія) та Спортінг (Португалія). На груповому етапі Кубка Європи грають команди у 10 групах. У наступний раунд вийдуть переможці квартетів, а також шість найкращих команд, які посіли другі місця.

Раніше у цьому ж квартеті Сассарі обіграв Спортінг із рахунком 82:69. Дніпро після 1-го туру замикає турнірну таблицю групи D. У другому турі дніпряни приймуть Спортинг 16 жовтня. Домашні матчі українська команда планує грати у латвійській Єлгаві.

  • Кубок Європи ФІБА. Група D. 1-й тур

Анвіл (Польща) – Дніпро (Україна) – 114:71 (32:20, 28:18, 23:19, 31:14)

Дніпро: Мішула (19), Сипало (18), Тимофеєнко (11), Закурдаєв (5 + 3 підбирання), Горобченко (4 + 5 передач – 7 втрат), Дубоненко (4), Конєв (4), Тарасенко (4) , Сорочан (2)

Джерело

Інше в категорії