Новини хокею

Сокіл орендував у Шторма Ратушного та Сидоренка на матчі Континентального кубка

Сокіл орендував у Шторма Ратушного та Сидоренка на матчі Континентального кубка

Никита Сидоренко и Евгений Ратушный. Фото – hcsokil.com.ua

Київський Сокіл оголосив про оренду двох гравців одеського Шторму – захисника Євгена Ратушного та форварда Микити Сидоренка. Повідомляється, що оренда передбачає участь у прийдешніх матчах Континентального кубка.

Ратушний – вихованець вінницького хокею та капітан Шторму. У чемпіонатах України, починаючи з 2017 року, провів за Галицьких Левів та херсонський Дніпро 191 матч, набрав 97 (16+81) очок. За національну команду України виступає з 2021-го, провів 38 матчів, закинув 3 шайби, віддав 5 асистів.

Сидоренко є вихованцем донецького хокею. У чемпіонаті України у складі херсонського Дніпра у 2023-2024 роках зіграв 54 матчі, набрав 88 (47+41) очок. Микита – найкращий бомбардир і нападник молодіжного чемпіонату світу-2024 у дивізіоні 1В. Також він є найкращим бомбардиром регулярного чемпіонату України-2023/24. За національну команду України Сидоренко дебютував цього року – на його рахунку 2 матчі та 1 асист.

Нагадаємо, що наприкінці вересня Ратушний та Сидоренко у складі Шторму стали володарями Кубка України-2024. Для одеського клубу, що утворився лише цього року, цей трофей став першим в історії.

Матчі другого раунду Континентального кубка Сокіл проведе 18-20 жовтня в італійському Ріттені. Суперниками будуть місцевий Ріттен, словенський Єсеніце та хорватський Сісак. Усі опоненти Сокола виступають у об’єднаній Альпійській лізі.

Джерело

Інше в категорії