Новини футболу

Збірна України U-21 дізнається суперників по Євро-2025 3 грудня

Збірна України U-21 дізнається суперників по Євро-2025 3 грудня

Сборная Украины U-21. Фото – Getty Images

Збірна України U-21 дізнається про своїх суперників по груповоому раунду чемпіонату Європи-2025 3 грудня. Жеребкування відбудеться у столиці Словаччини Братиславі.

Нагадаємо, команда Унаї Мельгоси посіла друге місце у групі F у відбірному раунді. Українці здобули пряму путівку як одна з трьох найкращих команд за рейтингом других місць відбору (також відібралися Франція та Польща). З першого місця у своїх групах вийшли на Євро – Італія, Іспанія, Нідерланди, Німеччина, Румунія, Англія, Португалія, Словенія, Данія. На домашньому турнірі зіграє й Словаччина.

Ще три учасники Євро-2025 визначаться у стикових матчах, у яких візьмуть участь Хорватія, Фінляндія, Чехія, Норвегія, Бельгія, Грузія. Пари плей-офф сформують 17 жовтня. Стикові матчі відбудуться 11-19 листопада.

Фінальний турнір Євро-2025 відбудеться з 12 по 29 червня 2025 року у Словаччині. У турнірі візьмуть участь 16 команд. Матчі пройдуть у восьми містах – Братиславі, Трнаві, Дунайські Стреді, Кошице, Жиліні, Тренчині, Нітрі, Пряшеві.

Джерело

Інше в категорії