Новини футболу

Україна – Марокко коли та де дивитись трансляцію матчу Олімпіади-2024

Україна – Марокко коли та де дивитись трансляцію матчу Олімпіади-2024

Ирак – Украина, фото – Getty Images

У суботу, 27 липня, олімпійська збірна України в матчі другого туру групового етапу Олімпіади-2024 зіграє зі збірною Марокко. Матч Україна – Марокко пройде у Сент-Етьєні на стадіоні Жоффруа Гішар. Початок матчу олімпійська збірна України – олімпійська збірна Марокко о 18:00. Sport Arena розповідає все, що треба знати про пряму онлайн відеотрансляцію матчу групового етапу Олімпіади-2024 олімпійська збірна України – олімпійська збірна Марокко.

Де дивитися Україна – Марокко онлайн відеотрансляцію у прямому ефірі

У суботу, 27 липня, матч групового етапу Олімпіади-2024 олімпійська збірна України – олімпійська збірна Марокко, пряму онлайн відеотрансляцію можна буде побачити і в Україні. Трансляція матчу групового Олімпійських ігор-2024 Україна – Марокко буде доступна на Суспільному. Матчі футбольного турніру Олімпіади-2024 та ключові трансляції Ігор-2024 можна буде побачити на YouTube-каналі Суспільне Cпорт та регіональних каналах «Суспільного».

Також матч групового етапу юнацького Олімпіади-2024 – олімпійська збірна України – олімпійська збірна Марокко можна буде побачити на платформі MEGOGO.

Збірна України провалила свій дебютний матч на Олімпіадах, поступившись Іраку. Марокко у першому турі у скандальному матчі сенсаційно обіграло Аргентину.

Завдання України та Марокко гранично зрозуміле: обом командам треба перемагати. У разі виграшу Марокко гарантує собі вихід із групи. Синьо-жовтим перемога дасть шанс на путівку до чвертьфіналу. Поразка може залишити команду Руслана Ротаня за бортом турніру вже після групового етапу. Хоча в цьому випадку також можливі варіанти.

Джерело

Інше в категорії