Новини футболу

Словацький ДАК 1904 розірвав контракт з асистентом Реброва у збірній України Платовим

Словацький ДАК 1904 розірвав контракт з асистентом Реброва у збірній України Платовим

Глеб Платов. Фото – fcdac.sk

Словацький ДАК 1904 припинив співпрацю зі своїм спортивним директором Глібом Платовим. Раніше про потенційний відхід фахівця повідомляла Sport Arena.

Платов працював на посаді спортивного директора ДАК 1904 з жовтня 2023 року. Паралельно фахівець працює у збірній України асистентом головного тренера Сергія Реброва.

Як сказано в офіційному повідомленні клубу, “ми відчували, що культурні та ідеологічні відмінності є перешкодою для нашої подальшої співпраці”.

Платов на посаді тренера-аналітика працював і у штабі Реброва у київському Динамо. Був помічником Вісенте Гомеса в азербайджанському Сабаху. Також працював в академії Aspire (Катар), олімпійській збірній Катару та структурі СК Дніпро-1 (на посаді спортивного директора).

Крім цього, Платов керував курсами PASS при Українській асоціації футболу. У 28 років отримав тренерську ліцензію УЄФА Pro.

ДАК 1904 із міста Дунайська Стреда – віце-чемпіон Словаччини сезону 2023/24. Клуб вже відкрив новий сезон поєдинками проти азербайджанської Зірі у другому кваліфікаційному раунді Ліги Конференцій (0:4, 1:2). Чемпіонат Словаччини ДАК 1904 розпочав з чотирьох очок у двох іграх.

Джерело

Інше в категорії