Новини футболу

Ігор Костюк: Ми домінували, але нам просто не вистачило реалізації моментів

Ігор Костюк: Ми домінували, але нам просто не вистачило реалізації моментів

Игорь Костюк. Фото – fcdynamo.com

Старший тренер Динамо U-19 Ігор Костюк прокоментував нічийний результат своєї команди проти Марибора (1:1) у другому раунді Шляху чемпіонів Юнацької ліги УЄФА-2024/25.

“Ви бачили, що хлопці віддали дуже багато сил у цій грі. Ми домінували, але не реалізували свої моменти. В той самий час припустилися помилки у захисті, перетримали м’яч при виході з пресингу, у результаті чого пропустили гол з єдиного удару суперника за обидва тайми. Водночас, наша команда показала досить змістовну та якісну гру, яка повинна була вилитися у нашу перемогу”.

“Як я сказав хлопцям, що м’яч у ворота не йшов, але нам потрібно було забивати. Особливо у першому таймі, коли ми пресингували, активно гра, як наслідок створили багато моментів, але не реалізували їх”.

“Вони вибрали тактику грати «другим номером» та максимально спростили гру. Суперник використовував звичайні довгі передачі з метою зачепитися за м’яч попереду. Але наші захисники зіграли добре та нівелювали всі ці довгі паси. Треба віддати належне Марибору – це добре організована команда з якісними гравцями. Вони непоступливі у боротьбі, проте ми були кращими у цій грі, нам просто не вистачило реалізації моментів”.

Матч у польському місті Стальова-Воля пройшов за переваги команди Костюка, проте в ході зустрічі біло-синім довелося відіграватися. Єдиний гол у складі української команди забив Александре Пеікрішвілі.

Матч-відповідь у Словенії пройде 6 листопада. Старт поєдинку у Мариборі – о 18:00 за київським часом.

Нагадаємо, у Юнацькій лізі УЄФА також виступає Шахтар U-19. Гірники виступають Шляхом ліг. У першому турі Шахтар на виїзді переміг Болонью (4:3). Далі Гірники розгромно програли Аталанті (0:3), проте після команда Олексія Бєліка здолала однолітків із Арсеналу (1:0).

20 грудня відбудеться жеребкування основної фази Юнацької ліги УЄФА, куди потраплять найкращі клуби з групової стадії, а також із Шляху чемпіонів.

Джерело

Інше в категорії