Новини футболу

Ігнатенко може продовжити кар’єру у словацькому Словані – журналіст

Ігнатенко може продовжити кар’єру у словацькому Словані – журналіст

Даниил Игнатенко. Фото – Getty Images

Ексгравець збірної України та Бордо Данило Ігнатенко близький до переходу у словацький Слован із Братислави.

За інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, абсолютний дебютант групової стадії Ліги чемпіонів запропонував 27-річному півзахиснику контракт до 2027 року. Трансфер може здійснитися вже найближчим часом після того, як гравець пройде медогляд.

Ігнатенко довгий час був гравцем Шахтаря, грав в оренді за Маріуполь (тричі), Ференцварош та СК Дніпро-1. У січні 2022-го Данило перейшов у Бордо, разом із клубом вилетів із топ-дивізіону до Ліги 2.

У серпні цього року Жирондинці були за борги понижені до четвертого дивізіону. Український півзахисник отримав статус вільного агента. У складі французького клубу за весь час він провів 81 матч, забив чотири голи, віддав п’ять асистів.

З літа 2022 по літо 2023 року Ігнатенко залучався до лав збірної України – шість матчів (два в основі), один забитий м’яч (Вірменії в Лізі націй).

Слован (Братислава) цього літа героїчно подолав кваліфікацію Ліги чемпіонів, пройшовши північномакедонську Стругу (4:2, 2:1), словенський Цельє (1:1, 5:0), кіпрський АПОЕЛ (2:0, 0:0) та датський Мідтьюлланд (1:1, 3:2, причому в останній зустрічі словаки зробили камбек за останні 10 хвилин). У чемпіонаті Словаччини Слован лідирує після п’яти турів з 12 очками.

На груповій стадії Ліги чемпіонів Слован зіграє з Манчестер Сіті, Баварією, Міланом, Атлетіко, Динамо Загреб, Селтіком, Штутгартом та Жироною.

Джерело

Інше в категорії