Новини боксу

У Саудівській Аравії не планують більше боїв за участі Усика

У Саудівській Аравії не планують більше боїв за участі Усика

Фото: Getty Images Ентоні Джошуа, Тайсон Ф’юрі та Туркі Аль аш-Шейх

Глава боксу в близькосхідної країни вважає, що український боксер недостатньо цікавий для суперважкої ваги.

Після того, як Олександр Усик проведе свій реванш проти Тайсона Ф’юрі він не отримає найближчим часом пропозицій від Саудівської Аравії на новий бій. Про це заявив міністр розваг Саудівської Аравії Туркі Аль аш-Шейх.

За словами функціонера, він хоче організувати бій між Тайсоном Ф’юрі та Ентоні Джошуа, а українця у планах немає.

За словами Аль аш-Шейха, він спробує організувати бій двох британців, навіть якщо Тайсон знову програє Усику.

“Для боксу, звичайно, це величезна подія, особливо якщо переможе Джошуа в майбутньому бою. Він втретє виграє титул чемпіона світу і після результату реваншу Усик – Ф’юрі на нас чекає грандіозне шоу.

Але ми не знаємо майбутнього. Уявіть, що Тайсон після бою з Усиком завершить кар’єру. Ф’юрі отримає пропозицію, але якщо він відмовиться, що я зможу зробити?

Перш за все на Джошуа чекає непростий поєдинок проти Дюбуа, але якщо Усик переможе Ф’юрі, я все одно хочу бачити поєдинок Тайсона і Джошуа, якщо вони погодяться. Я не буду намагатися втретє звести Усика і Джошуа до бою між Ентоні і Ф’юрі. Весь світ хоче побачити цей поєдинок”, – наводить слова функціонера talkSPORT.

Нагадаємо, що Ф’юрі скоро чекає реванш проти Олександра Усик, який запланований на 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Ф’юрі назвав умову, за якої поб’ється зі своїм другом-боксером.

 

Джерело

Інше в категорії