Новини компаній

Найкращий зв’язок на вигідних умовах – вибір інтернет провайдера

Найкращий зв’язок на вигідних умовах – вибір інтернет провайдера

Життя без інтернету сьогодні для багатьох користувачів є складним і не комфортним. Цей вид зв’язку надає доступ до безмежних можливостей, якими вже звикли користуватися мешканці столиці. Це купівля різноманітних товарів, запис до лікаря, спілкування з друзями, пошук інформації, перегляд відео, віддалене навчання і робота. Тому, якщо постало питання знайти інтернет провайдера і підключитися до його оптоволоконної мережі, потрібно знайти саме ту компанію, яка надаватиме максимально якісні послуги. Звертайтеся в UTELS, щоб мати високошвидкісний безлімітний доступ до всесвітньої павутини за прийнятною ціною.

провайдер utels

Підключення провідного інтернету

В Києві ринок телекомунікаційних послуг дуже активний, тут працює багато провайдерів, які пропонують схожі між собою умови підключення і подібну вартість тарифів. Тому не завжди просто знайти найкращу компанію, яка відповідатиме вашим вимогам. В першу чергу потрібно орієнтуватись на того, хто пропонує провідний оптоволоконний інтернет, який сьогодні є пріоритетним способом підключення. Це пояснюється можливістю для абонентів бути онлайн без відключень під час блекаутів.

Наступний крок – визначитися, для чого потрібен інтернет, щоб зрозуміти, яку швидкість обирати. Від цього буде залежати вартість тарифного пакету:

  • Для перевірки пошти, відео спілкування з використанням месенджерів, буде достатньо тарифу на 50 Мбіт/с.
  • Щоб працювати віддалено, займатися адмініструванням сайтів, швидкості в межах 100 Мбіт/с вистачить. 
  • Для регулярних завантажень великих за об’ємом файлів, онлайн-ігор, перегляду фільмів, ведення прямих ефірів знадобиться від 100 Мбіт/с і більше в залежності від активності в мережі, кількості одночасно підключених до інтернету гаджетів.

Щоб вибрати компанію для підключення, варто дізнатися, в зону покриття яких провайдерів входить ваш будинок. Після цього потрібно порівняти умови надання послуг компаній, які обслуговують ваш багатоквартирний будинок. Зазвичай таких операторів декілька. Якщо ви визначилися з найбільш оптимальним варіантом, треба обрати тариф з потрібною швидкістю.

Компанія UTELS має величезну кількість абонентів в більшості районів столиці. Зона її покриття активно розширюється, що надає можливість новим клієнтам підключитися до її оптоволоконної мережі на вигідних умовах. 

Обравши високошвидкісний домашній інтернет UTELS, ви отримаєте:

  • безлімітний трафік;
  • доступ до мережі в будь-який час незалежно від наявності світла;
  • цілодобову технічну підтримку, яка працює онлайн;
  • вигідні акційні пропозиції;
  • швидке підключення і якісний зв’язок без затримок, зависань;
  • можливість підключення інтерактивного телебачення.

Заходьте на сайт цього оператора, щоб більш детально ознайомитися з його пропозиціями, обрати найвигідніший пакет послуг і підключитися, скориставшись акцією, лише за 1 гривню.

Якісний інтернет, що працює без відключень, є важливою умовою для більшості киян. Тому не зволікайте, подавайте заявку в UTELS, щоб якнайшвидше приєднатися до оптоволоконної мережі з найкращими характеристиками від топового провайдера Києва.

Інше в категорії