Новини компаній

На яку суму можна оформити онлайн кредит?

Вибираючи кредитний продукт, кожен керується власним розумінням, яким саме має бути кредит та яким вимогам він повинен відповідати. При цьому є критерії, які вважаються загальноприйнятними. Перш за все, сучасна позика має бути швидкою та зручною. А також достатньою за сумою та відповідати іншим вимогам зі сторони позичальника. Всі це є можливим, якщо ви користуєтесь онлайн кредитом.

Які установи надають онлайн позики та на які суми?

Ліміти кредитування напряму залежать від типу кредитної установи та політики, яку вона сповідує. Якщо вас цікавить саме онлайн кредит, краще за все звернутися до мікрофінансової організації (МФО).

Як приклад рекомендуємо компанію FinX, де можна взяти онлайн кредит на 20 000 грн. https://finx.com.ua/kredit-20000-grn на дуже вигідних умовах (без перевірки кредитної історії, а також без довідки про доходи).

Загалом МФО спеціалізуються на невеликих споживчих кредитах, з поверненням боргу протягом 1-3 місяців (максимум протягом 2,5 років). Отримати можна до 50 тис. грн. (в більшості випадків при повторному кредитуванні).

Банки та ломбарди також надають онлайн кредити й на дещо більші суми, але це зовсім інший вид фін. послуг. Онлайн можна лише оформити заявку. Щоб отримати позику, все одно необхідно буде відвідувати кредитну установу, і, скоріш за все, неодноразово. Особливо, якщо кредитор вимагатиме поручителя/заставу.

онлайн кредит

Яким критеріям необхідно відповідати?

Для отримання онлайн кредиту від МФО вам не потрібно надавати довідку про доходи. Крім того, кредитор не братиме до уваги кредитну історію позичальника. Достатньо лише відповідати вимогам програми мікрокредитування.

А саме:

  • бути громадянином України, що досяг віку 18 років;
  • мати особисті документи (паспорт + ІПН);
  • мати банківську картку (актуальну за терміном + банк має бути резидентом);
  • не мати проблем із законом.

Відмова в наданні онлайн позики може статися лише при наявності судимостей у позичальника, а також з боку МФО не вітається наявність в кредитній історії процедури банкрутства. В будь-якому випадку клієнт може розраховувати на розгляд своєї заявки в приватному порядку.

Процедура оформлення онлайн позики

Якщо ви відповідаєте зазначеним вище вимогам, можна оформити позику прямо на сайті МФО. Для цього потрібно зареєструвати нового користувача та створити Особистий кабінет. Після чого вибираємо умови кредитування та надсилаємо заявку на розгляд.

Суму та порядок погашення можна вибрати за допомогою онлайн калькулятора. Якщо заявку схвалено, вам в Особистий кабінет надійде кредитний договір, який необхідно підписати в електронному вигляді.

Інше в категорії