Автоновини

Представлена ​​фінальна версія Subaru Outback з покращеною підвіскою та тиражем 500 машин (ФОТО)

Subaru представила фінальну версію Subaru Outback за назвою Outback 30th Anniversary Edition. Модель цього року святкує своє 30-річчя, а наступного року її буде знято з виробництва.

Прощальний Subaru Outback не просто отримав відповідні шильдики. Підвіска кросовера була сильно доопрацьована, отримавши передні амортизатори Hitachi Astemo SFRD (Sensitive Frequency Response Damper), налаштовані STI.

Позаду стандартні амортизатори також були налаштовані Subaru Tecnica International, щоб зробити їх гострішими, не жертвуючи якістю їзди, як стверджують розробники.

Щоб виділити його серед звичайних Outback, Subaru додала багато чорних акцентів на кузов. 18-дюймові колеса теж відрізняються матово-чорною обробкою. Позаду є спеціальна табличка із брендингом STI Performance, під затемненим значком Outback.

Subaru Japan випускає лише 500 одиниць і приймає замовлення до 10 листопада. У разі, якщо попит перевищить пропозицію, буде проведено лотерею, щоб визначити, хто купить автомобіль.

У Сполучених Штатах Outback, як і раніше, має успіх, навіть попри те, що модель шостого покоління продається з 2019 року. Станом на вересень 2024 року постачання зросло на 2,8%, досягнувши 126 333 одиниць.

Інше в категорії