Наука

Українські стартапи взяли участь у найбільшій освітній конференції світу Bett UK 2024

Українські стартапи взяли участь у найбільшій освітній конференції світу Bett UK 2024

Делегація українських EdTech-стартапів під патронатом Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту вперше взяла участь у найбільшій світовій виставці освітніх технологій Bett UK.

Про це повідомив Офіс Президента.

До української делегації, за даними ОП, увійшли вісім освітніх стартапів, відібраних із 29 конкурсних заявок, а саме: Amperia, BUKI, CASES, Elai.io, GIOS, Headway, Nanit Robot та Sensorama.

У межах заходу радниця – уповноважена Президента України з питань згаданого фонду Ольга Будник провела зустріч із командою організаторів конференції.

За словами уповноваженої, організатори Bett UK запропонували свою глобальну підтримку у вигляді партнерств по всьому світу, які можуть провести експертизу та надати окреме фінансування за важливими для відбудови країни напрямами.

Також надійшла пропозиція долучити наступного року до української делегації освітян, учнів і студентів.

«Партнери ділитимуться досвідом використання технологій у навчальному процесі. Це визнання нашої відданості інноваціям в освіті та нашої здатності об'єднувати глобальну спільноту для розвитку», – зауважила Будник.

Bett UK – це міжнародна конференція, яка щороку проходить у Великій Британії та вважається наймасштабнішим у світі майданчиком для презентації освітніх продуктів.

Bett UK збирає понад 30 тисяч відвідувачів з більш ніж 120 країн світу. Серед них – представники державних урядів, підприємці, освітяни й лідери технологічних галузей.

Цьогоріч Bett UK проходила 24-26 січня.

Related Posts