Привітання

Привітання до Дня Захисту Дітей

Віршовані привітання

  1. Дітей захисту день прийшов, Радість дітям він приніс, Хай буде світ веселий, яскравий, Щоб кожен малюк був щасливий, милий!
  2. День захисту дітей сьогодні, Радість, щастя у кожній хаті, Нехай здоров’я, мир, любов Приходять в кожен дім, до кожного маляти!
  3. Вітаємо з днем дитячим цим, Хай буде світло навкруги, Нехай сміх діток не замовкає, Щастя й радості їм вистачає!
  4. Хай завжди буде сонечко, І дитячий сміх лунай, Щоб дитинство золоте Було в кожного малюка!
  5. Діти – наше майбуття, Сонце в кожному серці, Хай щастя їх не минає, Нехай сміх завжди лунає!
  6. День захисту дітей прийшов, Хай радість принесе у кожен дім, Нехай зірочки у їх очах Яскраво світять, наче дивний світ!
  7. З днем дитячим, малята наші, Хай щастя буде у кожній хаті, Нехай кожен день приносить радість, Щоб світ дитинства був завжди чудовий!
  8. Зі святом вас, дітки милі, Нехай щастя вас огортає, Здоров’я, мир, добро нехай Ваше серце завжди зігріває!
  9. Зі святом вас, малята, вітаємо, Щастя, радість вам бажаємо, Нехай світло й тепло в кожнім серці Завжди панують, немов у казці!
  10. День захисту дітей настав, Хай буде світ яскравий і милий, Нехай кожен малюк відчуває Любов, тепло, увагу й силу!

Прозові привітання

  1. Дорогі діти, вітаємо вас з Днем захисту дітей! Нехай ваше дитинство буде світлим і безтурботним, а кожен день приносить радість і щастя!
  2. Вітаю вас з чудовим святом – Днем захисту дітей! Нехай кожен з вас буде оточений турботою, любов’ю і теплом, а ваші мрії завжди здійснюються!
  3. З Днем захисту дітей! Бажаю вам здоров’я, радості та безмежного щастя. Нехай ваші очі сяють від щастя, а серця наповнюються любов’ю!
  4. Дорогі малята, з Днем захисту дітей! Нехай кожен день вашого життя буде наповнений сміхом, любов’ю та веселощами. Ви – наше майбутнє, і ми прагнемо, щоб ви були щасливі!
  5. Вітаю вас з Днем захисту дітей! Нехай ваше дитинство буде яскравим, безтурботним і сповненим радісних моментів. Щастя вам і вашим рідним!
  6. З Днем захисту дітей! Бажаю вам завжди відчувати підтримку і любов оточуючих. Нехай ваше життя буде повним незабутніх пригод і чудес!
  7. Дорогі діти, вітаю вас зі святом! Нехай кожен день вашого життя буде наповнений радістю і щастям. Ви – наша гордість і надія на майбутнє!
  8. Вітаємо вас з Днем захисту дітей! Бажаємо вам здоров’я, щастя і безліч яскравих моментів. Нехай ваше дитинство буде казковим і незабутнім!
  9. З Днем захисту дітей! Бажаю вам завжди бути оточеними любов’ю і турботою. Нехай ваше дитинство буде яскравим, повним радості та сміху!
  10. Дорогі діти, з Днем захисту дітей! Нехай ваше життя буде сповнене любові, щастя і незабутніх моментів. Ви – наші найцінніші скарби!

Related Posts