Привітання з Днем народження

Привітання з днем народження подрузі

Привітання з днем народження подрузі


Вітаю Тебе з Днем народження. Мені дуже хочеться подарувати Тобі цілий світ. Я дарую Тобі ніжний світанок, щасливий безтурботний день і чудовий вечір. А вночі я кину до Твоїх ніг величезне зоряне небо, де кожна зірка світить тільки для Тебе. Нехай сьогодні не буде людини, щасливішої від Тебе. Загадуй своє найпотаємніше бажання, а я загадаю, щоб воно неодмінно здійснилося. На жаль, мені не вдалося зловити золоту рибку, але, думаю, що Тобі під силу і без сторонньої допомоги багато мрій зробити реальністю. Бажаю, щоб у Тебе завжди були високі прагнення і цілі. Сподіваюся, що мій подарунок порадує Тебе.


 

Привітання з днем народження подрузі у віршах

День народження – свято світле,
І ми його з тобою святкуємо.
Щоб здійснилися всі бажання,
І в житті твоїм було багато кохання.


Люба моя квіточка, вітаю!
Будь щаслива — я благаю.
Зіроньку на небі загадай
І здійсниться мрія, тільки почекай.

Подругу собі я не вибирала,
То доля мені тебе подарувала.
Кращою людини у світі не знайти,
Ти як діамант, треба зберегти.

Хочу побажати ангела тобі,

Неземної радості і рука в руці.
Коханнячка безмежного, в океані островок,
Душевного покою, і хай все буде ОК!


Подружка, ти по життю зірочка, сяюча ніжним, теплим світлом своїм подружкам і друзям. А сьогодні ти зірка, блискуча, алмазна, святкова і справжня нитка. Ти вкажи нам шлях до торжества і веселощів. Зірочка наша, ти народилася рівно …. років тому. Тому сьогодні твій день, світи яскраво, гордо і безтурботно. Всі тости, привітання, побажання в твою честь! Нехай вони наповнять твоє життя позитивом і щастям, а життя перетвориться на нескінченний свято любові, захоплення і тріумфування. Нехай блакитне небо, з якого ти світиш, завжди залишається безхмарним. З Днем народження.


Дорогенька, бажаю, щоб в твоєму житті втома була лише приємною:???
щоб тіло втомлювалося від танців,?
горло хрипло від співів,?
губи – від сміху,?
руки – від букетів,???
мозок – від крутих ідей,?
ноги – від подорожей!✈?
За вірного друга мати ?‍♀️”Здоров’я”, яке буде всьому цьому сприяти!



Вітаю тебе з Днем народження!??? Бажаю тобі легкої, щасливої й ніжної долі. Щоб всі тягарі, які будуть летіти на неї, розвіювалися, як пил, так і недолетівши. Щоб слово вибір, звучало лише на твою користь, щоб слово воля для тебе був, як девіз. Щоб важку працю за тебе виконували надійні плечі. А ти була обігріта чистим?коханням, огорнута люблячими й ніжними словами, і поцілована Всевишнім!???


З народження днем, моя подруго мила.
Бажаю тобі я здоров’я і сили.
І щастя бажаю багато-багато,
Щоб на його крилах могла ти літати!

Хай успіхи будуть, хай стелеться доля,
Й буде в житті хай на все Божа воля,
Цвітуть чорнобривці, і мальви цвітуть,
І дітки твої хай щасливі ростуть!

 

 

Хай буде кохання і гарне, і вірне,
І успіх у всьому такий неймовірний.
Хай мрії збуваються, мир у нас буде,
Живуть у здоров’ї близькі тобі люди!


З Днем народження! Від усієї душі вітаю Тебе з цим радісним святом! Бажаю безтурботної, світлої, щасливої долі. Нехай дорога Твоя буде завжди рівною, широкою і гладкою. Нехай у серці живуть світлі й піднесені бажання. Нехай Твоя душа народжує прекрасні мрії, а Твій розум втілює їх у життя. Бажаю міцного здоров’я, бадьорого духу, радості. Живи в мирі та злагоді з тими, хто Тебе оточує. Нехай Твій святковий настрій збережеться на довгі-довгі роки!


Люба подружко, вітаю

З днем народження твоїм!

Побажань я безліч маю,

Тож про них і розповім.

Перш за все, бажаю щастя,

Щоб пишалася завжди

Тим, що ти така прекрасна,

Не старайся всім вгодить!

А по-друге, будь кохана

І не бійся почуттів.

Будь красива та бажана,

Щоб коханий онімів!

А по-третє, будь успішна,

Мрії втілюй у життя!

Будь і сильна ти, і ніжна,

І весела, як дитя!


З днем Народження тебе, моя подруго! Бажаю солодкого життя, смачних моментів і, як то кажуть, щоб все було в шоколаді! А якщо серйозно, то бажаю мирного неба, любові, впевненості в русі до своїх цілей, грошового благополуччя, удачі у всіх сферах життя, щоб життя іскрилося і грало всіма яскравими фарбами, приносячи задоволення, радість і щастя!



Привітання з днем народження подрузі у прозі

 

Вітаю тебе, моя веселочко, з Днем народження! Бажаю тобі жіночого щастя, взаємного бурхливого кохання, щоб красу багатьох країн ти побачила не через чужий об’єктив фотокамери, а на власні очі, і нехай життя завжи балує тебе своїми барвами!


У цей святковий день, День Твого народження, нехай квіткові галявини зачаровують Тебе не тільки у сні, а й наяву, а щирі вітання друзів викличуть розчулення і щасливу сльозу. Не бійся здатися слабкою, адже тільки сильні можуть проявляти свої почуття, не боячись. Наш вік і дати ювілеїв — це тільки маленький знак для початку відліку нових, щасливих подій. Ми хочемо привітати Тебе з днем народження і побажати завжди бути яскравою і красивою, мудрою і сильною, радувати близьких і друзів квітучої красою і свіжістю. Сьогодні все для Тебе: подарунки, квіти, і нехай це свято обдарує Тебе хорошим настроєм і позитивом, якого вистачить на цілий рік. З днем народження Тебе, наша дорога і улюблена подруга.


Хай заздрять тобі, моя подруго, мила,

Тому, що ти ніжна і дуже красива,

Тому, що розумна, кмітлива, чудова,

Неврівноважена, трохи нервова,

Швидко спалахуєш, ярко палаєш,

І наливаєш, і попиваєш.

І це дуже добре, бо ідеальна —

Це жінка простенька, навіть банальна.

А ти залишайся завжди такою,

Нами коханою і дорогою,

Щастя, любові бажаєм і шубу,

Щиро вітаєм з народженням, люба!


Улюблена моя подруженька, мій промінчик світла. Я від всього серця вітаю тебе з Днем народження! Бажаю тобі щастя і везіння протягом усього твого життя. Я хочу, щоб все твоє життя пройшло в радості і позитиві. Щоб ніхто і ніколи не перешкоджав твоїм мріям. Щоб ти все життя була на висоті і підкорювала все нові і нові вершини. Щоб твої перемоги завжди були гідно нагороджені. Ти дорога точно в житті багато чого досягнеш! Я бажаю тобі побільше щастя. Щоб в твоїх очах я бачила тільки щастя! І знай, що ніхто ніколи не позбавить мене нашої дружби! Зі святом тебе!


Іменинниця, як подрузі, дружині і матері бажаю пізнавати достаток у всьому. Вітаю з днем ​​народження і бажаю великий довічної удачі, будь завжди в ув’язненні любові, і укладена фінансовими можливостями. Нехай раєм твоїм на цій землі буде теплий і затишний будинок. Зігрівай нас своєю дивовижною усмішкою і добрим поглядом. Щоб життя солодким як цукор була і танула ти сама в безодні пристрасті. Живи в достатку і вперед до райдужним перспективам йди. Нехай життя буде красивою і різнобарвною, як поле, засіяне квітами. Щоб було все у тебе, виконувалася будь-яка мрія і задумка. Фантазуй і будь креативної, неважливо де, толі вдома на кухні, чи то на роботі. Нехай вистачає здоров’я ще на довгі роки. Буде витримка і терпіння для реалізації будь-яких ідей і планів. Дякую долі, що подарувала мені дружбу з тобою і розуміння з твого боку.



Подруго! Нехай кожен день буде сповнений веселощів і драйву! Сміливо втілюй свої ідеї! І нехай будь-яка твоя мрія здійсниться!


Моя найкраща подруга! Вітаю тебе з днем народження! Нехай кожен день твого життя буде наповнений щастям, радістю і любов’ю. Ти неймовірно талановита, натхненна, креативна і цілеспрямована. Я впевнена, що з твоєю допомогою, твій життєвий шлях буде повний багатства і успіху. Бажаю тобі всього найкращого, здоров’я, реалізації твоїх задумів і безлічі радісних моментів!


Я тебе вітаю щиро

Молода будь та красива,

Найбагатша та успішна,

Елегантна та розкішна,

Безтурботна та яскрава,

Граціозна, наче пава,

Бездоганна, чепурна,

Завжди ніжна та ясна.

Хай кохання серце гріє

І реалізує мрії!


Мила подруго, найяскравіший вогнику нашого оточення! Ти заворожуєш своєю свіжістю, юністю, красою. Одна твоя присутність зігріває і піднімає настрій. Тож нехай твій День народження буде нагодою для всіх стати трішечки ближчими тобі. Нехай сьогодні не змовкають привітання, а всі побажання будуть щирими і неодмінно здійсняться.


Моя рідна подружка, нас пов’язують з тобою роки дружби, і в день твого народження, мені в першу чергу хочеться сказати слова подяки твоїм батькам, які виховали таку чудову доньку. Ти добра, ніжна, весела, дуже розумна і шалено красива. Подружка моя, мені хотілося б подарувати тобі всі квіти і фарби світу, адже ти дійсно цього варта. Побажати тобі хочеться багато чого – в першу чергу щастя і величезної любові, після цього міцного здоров’я і бадьорості духу, звичайно ж, самореалізації в професії і успіхів у всіх починаннях. Нехай твій будинок буде повною чашею, по вінця наповненою любов’ю, сміхом, щастям, повагою і підтримкою. Такий прекрасний чоловік як ти, безумовно, заслуговує на це. Будь щаслива!



Тебе зі святом щиро!

Сьогодні побажаю я

Здоров’я, ласки, миру.

Нехай з тобою повсякчас

Любов та успіх буде.

І щоби щастя настав час

Для тебе завжди, всюди.


Твій день народження — це перший день чергової 365-денної подорожі. Стань яскравою ниткою в прекрасному гобелені світу, щоб зробити цей рік кращим в історії!


Подруга! Ми з тобою знайомі дуже багато років! Наша дружба пройшла все: і радості і печалі. Але незважаючи на всі проблеми, ми залишилися близькі і наша дружба стає міцнішою з кожним роком! Хочу щоб ти була найщасливішою, а на душі панував спокій, гармонія і глибоке почуття любові!


Моя дорога,? вітаю з Днем народження!??? Хай всі твої мрії збуваються, щастя, ?миру, здоров‘я,?кохання!? Обіймаю, ти неймовірна!


З народження днем, моя подруго мила.
Бажаю тобі я здоров’я і сили.
І щастя бажаю багато-багато,
Щоб на його крилах могла ти літати!

Хай успіхи будуть, хай стелеться доля,
Й буде в житті хай на все Божа воля,
Цвітуть чорнобривці, і мальви цвітуть,
І дітки твої хай щасливі ростуть!

 

 

Хай буде кохання і гарне, і вірне,
І успіх у всьому такий неймовірний.
Хай мрії збуваються, мир у нас буде,
Живуть у здоров’ї близькі тобі люди!


Привітання з днем народження подрузі

Related Posts