Привітання з Днем народження

Привітання з Днем народження брата

Привітання з Днем народження брата


Привітання з Днем народження брата у прозі

 

Мій Рідний брат, ти частина мене, бо в день народження бажаю тобі всього, чого хочу для себе — безмірної радості, безкраїх просторів благополуччя, безмежного щастя, безрозсудних веселощів, нескінченного багатства, безмежного здоров’я і безпричинного везіння. Хай дім буде затишним а таким, в який хочеться повертатися, а сімейне життя благополучним, нехай хвороби забудуть про твоє існування, а усмішка не сходить з лиця.


Братику мій любий, зичу тобі долі:
Солов’їних ранків, душевної волі,
Щоб життя квітло, як вишневий сад,
Добробуту і щастя, у сім’ї хай буде лад,
Ще хочу побажати вірності, надії,
Нехай здійсняться, брате, усі твої мрії!


Братику, з днем народження, дорогий. Бажаю здоров’я тобі, щоби ти зміг здійснити свої мрії. Бажаю впевненості, щоби зміг долати всі життєві перепони. Бажаю кохання, щоб на серці було спокійно та затишно. Бажаю достатку, щоб ти ніколи не потребував будь-чого. Бажаю щастя тобі, щоб життя твоє було повноцінним. Бажаю удачі, щоби справи твої йшли на «відмінно».


Солодко їсти й солодко спати,

А найсолодше відпочивати,

Солодко мріяти і працювати,

Солодко завжди кохати, мій брате!

Солодко аркуші долі гортати,

Солодко в небо за хмари злітати,

А, окрім цього, ще солодко, брате,

Свій День народження відсвяткувати!


Я хочу привітати зі святом людини, якого завжди можна відправити в магазин замість себе, тому що він у нас молодший в сім’ї. Насправді, я цим не зловживаю, але все часом саме він мене рятує. Але ось сьогодні і навіть завтра ти можеш відпочивати, тому що я не буду мучити тебе. Мені хочеться привітати тебе з тим, що ти став ще на один рік старше. Але найцікавіше те, що як би старше ти ні ставав, все одно мене не обійдеш. Хоча коли ти був молодший, то саме так і думав. Мені хочеться побажати тобі міцного здоров’я, а також всього того, чого тобі зазвичай не вистачає. Залишайся таким же крутим брательником, який в будь-який момент готовий позичити гроші зі своєї скарбнички, щоб ніхто не дізнався. Я вітаю тебе, мій самий крутий братик! Ось побачиш, що нас сьогодні чекає неймовірне веселощі. Крутого нам вечора!



А мій братик супер мен,
Самий сильний і крутий,
Майже бетмен, джентльмен,
Без сумніву він такий!

Він уміє все встигати,
Розуміє все і знає!
Я пишаюсь своїм братом,
З днем народження вітаю


З Днем народження тебе, коханий братику! Бажаю тобі завжди і в усьому бути самим-самим! Найбагатшим, найкрасивішим, найсильнішим, здоровим і сміливим, найудачливішим, найкмітливішим, найбажанішим і найумілішим. Нехай ніякі лиха тебе не знаходить. Нехай усі неприємності обходять тебе. І нехай твоє життя буде сповнене достатку, наче скатертина-самобранка. Відзнач цей день так, щоб найяскравіші спогади про нього збереглися на багато років. І будь щасливий, братику!


Брат у мене — просто клас!

Усім він швидко фору дасть!

Від сестри прийми вітання,

Хай успішними будуть твої починання!


Мій улюблений брат! Хочу привітати тебе з днем твого народження і сказати тобі, що ти найкращий братик на Землі. Нехай твоя фортуна завжди стоїть до тебе обличчям. Хочу побажати тобі величезною, як наша планета, любові. Щоб та жінка, яку ти введеш в свій будинок, була твоєю музою і оберегом. Бажаю тобі, щоб твої руки ніколи не опускалися, і ти досягав своїх цілей!


Братику любий, прийми мої вітання,
Тобі я зичу щастя і шлю з самого рання,
І ще бажаю успіху в усіх починаннях,
Легкості у справах, віри в подоланнях.
Щоб доля цвіла калиновим цвітом,
Сонця посилаю з сестринським привітом!



Хочу привітати свого брата з днем народження і побажати йому завжди бути здоровим, сильним, енергійним. Ніколи не впадай у відчай, йди по життю легко і невимушено. Нехай тебе оточують тільки вірні друзі та люблячі люди. Ти прекрасна людина, і я пишаюся таким братом!


Рідний братику, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі міцного здоров’я, удачі, везіння, розуміння. Щоб ти завжди був сильним духом, стійким до життєвих випробувань, вірним своїм принципам. Будь любим своєю сім’єю і завжди добивайся поставленої мети.


Дорогий братику! Я дуже люблю тебе і вітаю з Днем Народження. Бажаю тобі величезного щастя, любові, романтики і виконання всіх твоїх бажань. Люблю тебе за те, що ми зуміли зберегти дитячу прихильність донині і ділимося своїми секретами, переживаннями в першу чергу. Ще хочу побажати тобі якомога більше радісних моментів, здатних зворушити тебе до глибини душі, адже ти так любиш все яскраве і незвичайне. З Днем Народження!


Вітаю тебе з днем народження, брате! Бажаю, щоб життя твоє було легким і щасливим, успішним і повним життєвих благ! Кохання, удачі, здоров’я, сили, терпіння, грошей, гарного настрою та впевненості у завтрашньому дні!


Сьогодні хочу привітати з днем ​​варення одного з найкрутіших і гарних юнаків на всій Землі – тебе, дорогий мій братик! Мені дуже хочеться, щоб ти завжди була здорова, міцний і сильний у своєму розумі і в своїх м’язах. Нехай у всьому і завжди тобі допомагає твоя справжня нитка Зірка і Небеса над головою. Я тебе дуже сильно люблю і поважаю, а значить, бажаю тобі величезного щастя і любові в особистому житті. Нехай тобі зустрінеться одна з найрозумніших, красивих і мудрих дівчат на землі, після мене, звичайно! Міцно цілую тебе і бажаю тобі успіхів на навчанні і на твоїй роботі! Нехай тебе завжди переслідує грошово благополуччя і успіх, а в голові звучить тільки весела і улюблена музика. Будь щасливий, мій дорогий і улюблений братик! Люблю тебе і міцно-міцно цілую. Будь завжди найкращим і найулюбленішим. Всіх добрий тобі в твоїй яскравим і насиченим життя.



 

Привітання з Днем народження брата у віршах

Нехай буде в житті все стабільно,
І по-чоловічому надійно, сильно.
Кар’єра міцнішає і зростає,
Кохана з роботи чекає,
Друзі тебе не забувають,
На відпочинок часто запрохають,
Лікарі обходять стороною,
На серці буде радість і покой,
І слідом всі дивляться з повагою.
Всіх благ тобі! І з днем народження!


Міцного здоров’я, мирного неба —

Це все, що в житті насправді нам треба.

А ще щирих посмішок, творчих натхнень,

Святкового настрою — сьогодні твій день.

Від щирого серця ми тебе я вітаю

Хай тобі заможно у світі живеться.

Кар’єри такої — до самих зірок,

Хай успіх не йде від тебе на крок!

З днем народження вітаю.

Щастя і радості бажаю.

Ще бажаю лепсько жити

На відпустку заслужити.


Брату милому вітання
Шлю сьогодні я із рання!
Будь щасливий та здоровий,
Ти у мене дуже кльовий!
Мудрості тобі й терпіння,
Сили духу, ну, й везіння!
Щоб було усе сповна!
Цьомаю! Твоя сестра.


Братику любий, прийми мої вітання,
Тобі я зичу щастя і шлю з самого рання,
І ще бажаю успіху в усіх починаннях,
Легкості у справах, віри в подоланнях.
Щоб доля цвіла калиновим цвітом,
Сонця посилаю з сестринським привітом!


Брат у мене — просто клас!

Усім він швидко фору дасть!

Від сестри прийми вітання,

Хай успішними будуть твої починання!



Найкрутішого брата на цілому світі вітаю з днем ​​народження! Бажаю тобі досягти всього, про що ти мрієш, стати в житті великої «шишкою», оточити себе тільки найвірнішими і відданими друзями, мати все, що потрібно тобі для щастя. Нехай кожен твій день сяє яскравими фарбами і позитивними емоціями, нехай твій настрій завжди буде на висоті і успіх і удача супроводжують тебе в усьому, чим ти займаєшся. Нехай твій слух тішить шерех купюр, а погляд – чарівні дівчата, для яких ти завжди будеш хлопцем з обкладинки. Бажаю завжди і в усьому бути чемпіоном і займати тільки перше місце на п’єдесталі життя, отримуючи від Пані Удачі медалі з чистого золота! Сьогодні ж, коли навколо тебе зібралися твої найвідданіші і відв’язні друзі, відзнач свій персональний день так, щоб згадувати про нього було приємно, але не соромно!


Брате, щиро вітаю тебе з днем народження і бажаю тобі карколомної кар’єри, запаморочливого кохання і міцного здоров’я. Щиро хочу, щоб у твоєму житті тобі зустрічалися такі ж чуйні, добрі і розуміючі люди, яким є ти сам. Дуже хочеться, щоб така чудова людина, як ти, завжди був оточений турботою і увагою. Щасти тобі, дорогий!


З Днем народження, братику! Нехай цей рік принесе тобі багато нових подій і щасливих моментів. Пам’ятай, що життя, як лотерея – ніколи не знаєш, коли пощастить!


Дорогий мій братику! Чи ти пам’ятаєш, яким запальним і кмітливим хлопчиком ти був у дитинстві? Зараз ти став ще краще! Ти серйозний, але можеш свіжо пожартувати, ти дуже розумний, але не задаєшся і говориш з усіма ясно, своїм близьким і друзям завжди готовий прийти на допомогу і, звичайно ж, ти не забуваєш про пам’ятні дати! Ось і сьогодні ми зібралися на твій День народження, я хочу побажати тобі великого, світлого і теплого щастя, зовсім як сонце!


Related Posts