Новини

В Нікополі від ворожого обстрілу загинув 45-річний чоловік, ще один постраждав

В Нікополі від ворожого обстрілу загинув 45-річний чоловік, ще один постраждав

   Наші союзники починають належно реагувати на зростаючу активність "божевільної бензоколонки" на фронтах. Сьогодні у телефонній розмові із Зеленським президент Франції Макрон пообіцяв надати Україні "більше зброї, у найближчі дні та тижні". Проте досі невідомо, що можуть включати ці поставки.  

   Вочевидь, з точки зору безпеки доставки озброєння не варто все розписувати до деталей, основне, аби був результат на полі бою. Бо орда ніяк не стишує свій запал, в т. ч. проти мирних жителів. Про найтяжчий сьогоднішній воєнний злочин рф та інші у Придніпров'ї повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:

   – Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.

Терор мирних жителів Нікополя не припиняється. Сьогодні по місту гатили з артилерії та дронами-камікадзе.

В Нікополі від ворожого обстрілу загинув 45-річний чоловік, ще один постраждавВід ворожого артобстрілу загинув 45-річний чоловік. Постраждав також мешканець райцентру 47 років, але з ним все добре, лікуватиметься вдома.

Пошкоджений гуртожиток, багатоповерхівка, інфраструктурний обʼєкт, 9 приватних будинків, ще один – повністю знищений, зачепило 6 господарських споруд та лінію електропередачі.

В Нікополі від ворожого обстрілу загинув 45-річний чоловік, ще один постраждавВ інших громадах області день минув без обстрілів.

   Мої щирі співчуття рідним загиблого. За усі військові злочини країни-терориста обов’язково настане справедлива відплата.

Тихої ночі…

Related Posts