Новини футболу

MEGOGO стане офіційним транслятором єврокубків в Україні на наступні три роки

MEGOGO стане офіційним транслятором єврокубків в Україні на наступні три роки

Барселона – Шахтер. Фото – Getty Images

Медіасервіс MEGOGO стане офіційним транслятором єврокубків в Україні на наступні три роки. Компанія підписала контракт з УЄФА щодо одноосібних прав на трансляцію поєдинків європейських клубних турнірів.

Нагадаємо, сервіс MEGOGO здійснює трансляції Ліги чемпіонів та Ліги Європи з сезону 2020/21. Зазначимо, що трансляції матчів українських команд у єврокубках також були доступними по всій Україні на загальнонаціональних каналах ефірного телебачення.

У новому сезоні у єврокубках Україна матиме п’ять команд. Двоє (Шахтар та Динамо) матимуть можливість пробитися до Ліги чемпіонів, одна команда (володар Кубка України або бронзовий призер чемпіонату) отримає місце у кваліфікації Ліги Європи. Ще два представники боротимуться за вихід до Ліги конференцій.

Для українських команд сезон-2024/25 у єврокубках розпочнеться з 19 червня, коли будуть сформовані пари другого кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів та другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій. Перші матчі для наших представників на цих стадіях заплановано на 23-25 липня.

Джерело

Related Posts