Новини боксу

Френк Воррен зізнався, що Ф’юрі не зміг зламати ментально Усика: “Але у Тайсона є переваги”

Френк Воррен зізнався, що Ф'юрі не зміг зламати ментально Усика: "Але у Тайсона є переваги"

Френк Воррен, співпромоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі британця Тайсона Ф’юрі, зізнався, що його підопічному не вдасться зламати ментально наступного суперника українця Олександра Усика, але промоутер сподівається, що його боєць зробить це фізично.

“Думаю, що Тайсон зараз у потрібному місці і в нього хороше мислення для такого бою. Послухайте, Усик – крутий хлопець. Він непереможний як професіонал і в нього була бездоганна професійна кар’єра. Тож я сумніваюся, що до нього можна дістатися за допомогою інтелектуальних ігор. Я сумніваюся, що він піддасться на якісь провокації, тому що є зрілим чоловіком.

Усе залежатиме від того, хто зможе контролювати хід бою і нав’яже свою тактику. Це те, що Тайсону доведеться зробити. Йому доведеться зробити це. Мені хочеться вірити, що цей поєдинок буде схожий на другий бій із Деонтеєм Вайлдером. Ось як мені хотілося б, щоб усе склалося.

Зустрінуться два приголомшливі уми, але у Тайсона є переваги. Ми всі пам’ятаємо бій Усика з Ентоні Джошуа. Питання в тому, чи зможе він наблизитися до Ф’юрі? Це буде цікаво”, – сказав Воррен.

Нагадаємо, раніше Френк Воррен розповів про форму Тайсона Ф’юрі перед боєм з Олександром Усиком.

Related Posts